Siverek Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Sürekli değişen ve gelişen dünyamızda bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, sorun çözen yetenekleri ve yaratıcılıklarını erken yaşta fark ederek en üst düzeyde kullanabilen ve bunları yaparken ulusal ve evrensel değerleri benimseyen bireylerin yetişmesini sağlayan bir merkez olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerine hitap edecek eğitimler ve etkinliklerle öz güveni tam, yenilikçi, üretken, yaratıcı, yaşam boyu öğrenen, estetik duyguları gelişmiş, sorumluluk sahibi ve sosyal bireyler olarak yetişmeleri için onlara bu yolda destek olmak

Başarılar:

Saatler: Öğrenci Merkezli
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Şehir içi servisleri
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: Kurumumuz her türlü bilimsel ve kültürel etkinliklerle ile öğrencilerimize katkı sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://siverekbilsem.meb.k12.tr

Adres - Karakoyun Mahallesi Güverti Küme evleri No14/B

Öğretim Şekli :Öğrenci merkezli sabah 08:00-19:00

Yerleşim Yeri - Karakoyun mahallesi Selahattin Eyyubi Bulvarı no:45 Siverek/Şanlıurfa

Adres - Karakoyun Mahallesi Güverti Küme evleri No14/B

Ulaşım Şehir içi minübüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km